Over Ons

Wij maakten van onze hobby ons beroep, en daar beleven we nog elke dag plezier aan.

“In 2006 zijn wij, Steven en Toon, gestart met Thisa Zoo. We waren op dat moment al jaren gepassioneerde hobbykwekers, gespecialiseerd in parkieten en papegaaien. Vandaag kunnen we zeggen dat we van onze hobby ons beroep hebben gemaakt. Maar de passie van toen: die is er nog altijd. Elke dag!”

Thisa Zoo startte klein in 2006. In Sint-Pauwels. In 2014 verhuisde de winkel naar een gloednieuw complex aan de Voorhout 30 in Kemzeke. Daar vind je ons vandaag nog altijd. Daar voel je wat Thisa Zoo anders maakt dan een andere vogelhandel of dierenspeciaalzaak. 

Thisa Zoo streeft ernaar om een sfeer te creëren waarin dieren en toekomstige eigenaar elkaar op een fijne manier ontmoeten. We willen een omgeving zijn waarin zowel de gespecialiseerde hobbykweker als het kindje dat zijn eerste dwergkonijntje krijgt, zich thuis voelen.

Eigen kweek, eigen mengelingen

Topdierenvoeding nodig? Reken op ons. Doordat we al jaren in het vak zitten, zijn we niet afhankelijk van commerciële dierenvoeding. Als ervaren kwekers hebben we onze eigen recepten op punt gezet. Die kunnen we finetunen op maat van jouw dieren. Vooral voor onze vogelmengeling komt men van heinde en ver naar Kemzeke. Ook ons biologisch honden- en kattenvoer is een succes!

Respect voor dieren 

Bij Thisa Zoo houden we de dieren zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving. Onze legkippen scharrelen bijvoorbeeld allemaal buiten rond. Daardoor hebben ze al een grote weerstand opgebouwd. Een groot voordeel als je bij ons kippen koopt.
We willen iedereen die bij ons een dier koopt, bewust maken van de verantwoordelijkheid die bij zo’n aankoop hoort. Een dier is geen product, maar een levend wezen waar je voor moet zorgen.

Kansen voor mensen

Heel wat medewerkers van Thisa Zoo zijn stagiairs van land- en tuinbouwscholen. Via de winkel krijgen zij de kans om op een zachte manier kennis te maken met werk en verantwoordelijkheid. Een win-winsituatie voor iedereen!


Kom gerust eens langs om met onze dieren kennis te maken! 

Liefde voor dieren, ervaring, aandacht voor service en een fijne sfeer

Je vindt bij Thisa Zoo een grote permanente stock van dieren. Kom eens langs en ervaar het zelf …

Openingsuren
Voordelen

Je kan bij Thisa Zoo betalen met bankkaart en credit cards.